Processing
Domain DNS Hoszting A segítség megtekintése

Ne használja ezt a formulát új domain regisztrációhoz! Ez a módszer arra használandó, hogy egy olyan domain név hosztolásra kerüljön a név szervereinken, amely már regisztrálva lett egy másik regisztrátornál (nem a MEDIA EXCHANGE Kft.).Például, amennyiben Ön már beregisztrálta a következő nevet: "myname.com" és csak a mi DNS szolgáltatásainkat szertené használni, akkor adja meg a nevet a fenti mezőben. Ne felejtse el a domain regisztrátoránál megváltoztatni a név szerverek beállításait, hogy az alábbi név szereverekt használják. A DNS hoszting aktuális ára 2000HUF/év.

Figyelem: Hogy a domain név megfelelően működjön, önnek hozzá kell adnia az összes alábbi DNS szervert a domain konfigurációjához. A név szerverek az alábbiak:

ns1.e-dns.hu

ns2.e-dns.hu


Bank Transfer
Változás a .hu regisztrációban
2007-12-19
Örömmel tájékoztatjuk, hogy domain regisztrációs rendszerünk technikailag megújult. Rendszerünkben közvetlenül a magyar domain regisztrációs rendszerhez kapcsolódik, így számos új funkció, domain változtatás azonnal frissül (pl DNS változtatás). Reméljük hogy ezen technikai fejlesztés következtében még jobb és gyorsabb szolgáltatást tudunk Önnek és szervezetének nyújtani.
Jelentõsen csökkentettük a .hu domain név regisztráció árát!
2007-12-08
Itt az év vége és itt az akció! Ezennel meghirdetjük tárhely és domain név akcióinkat! Regisztráljon most .HU végzõdésû domain nevet csak 2 900 Ft + ÁFA áron! A domain regisztráció tartalmazza a domain név 2 éves fenntartását. Akciónk 2007. december 27.-ig érvényes.