Processing
Domain Whois 
Nézzük meg most!
Domain: 
A WhoIs poldlaunk a nyilvánosság számára hozzáférhető, hogy ki a tulajdonosa egy adott domain névnek, ezzel együtt a domain névre vonatkozó egyéb infomációk is elérhetőek. Próbálja meg, például beírni a test.com nevet a fenti mezőbe.

A Whois információkhoz való hozzáférés csak tájékoztatási célokat szolgál. Az adatokat úgy adjuk közre, ahogy azok nálunk rendelkezésre állnak, de azok pontosságát nem garantáljuk, tartalmukért felelősséget nem vállalunk. A Whois információk szerkesztése, újracsomagolása, terjesztése és egészének, vagy bármely részének egyéb használata a MEDIA EXCHANGE Kft. írásos engedélye nélkül kifejezetten tilos. A Whois információk használatával, az azokhoz való hozzáféréssel ön automatikusan elfogadja ezen feltételeket.
Változás a .hu regisztrációban
2007-12-19
Örömmel tájékoztatjuk, hogy domain regisztrációs rendszerünk technikailag megújult. Rendszerünkben közvetlenül a magyar domain regisztrációs rendszerhez kapcsolódik, így számos új funkció, domain változtatás azonnal frissül (pl DNS változtatás). Reméljük hogy ezen technikai fejlesztés következtében még jobb és gyorsabb szolgáltatást tudunk Önnek és szervezetének nyújtani.
Jelentõsen csökkentettük a .hu domain név regisztráció árát!
2007-12-08
Itt az év vége és itt az akció! Ezennel meghirdetjük tárhely és domain név akcióinkat! Regisztráljon most .HU végzõdésû domain nevet csak 2 900 Ft + ÁFA áron! A domain regisztráció tartalmazza a domain név 2 éves fenntartását. Akciónk 2007. december 27.-ig érvényes.