Processing
Domain Transzfer 

Elégedetlen jelenlegi regisztrátora szolgáltatásaival, ügyféltámogatási rendszerével? Amennyiben igen, használja egyszerűen kezelhető áthelyezési rendszerünekt, hogy minden, a domain neveivel kapcsolatos szolgáltatás átkerüljön a MEDIA EXCHANGE Kft. -hez!

Helyezze át domain neveit most!
Domain1:
Domain2:
Domain3:
Domain4:
Domain5:
Domain6:

FONTOS ÁTHELYEZÉSI INFORMÁCIÓK

  • 1. Győződjön meg róla, hogy hozzáférése van a domain adminisztratív kapcsolattartójaként feltüntetett email címhez. A mi áthelyezési rendszerünk email visszaigazolás alapú, tehát amennyiben az ön adminisztratív kapcsolatként megadott email címe nem érvényes, az áthelyezés nem sikerülhet.
  • 2. Bizonyosodjon meg róla, hogy a kérdés domain nem járt-e le. Az áthelyezést tanácsos legalább 7 nappal a domain lejárta előtt elindítani, hogy elég idő maradjon a folyamat lefutásához.
  • 3. Minden .info, .us ,.biz és .org thelyezésnél szükség van egy hitelesítő kódra ahhoz, hogy a domain átkerülhessen a MEDIA EXCHANGE Kft. -hez. Hitelesítő kódot a jelenlegi regisztrátorától kaphat.
  •  
  • 4. Nem helyezhetők át a 60 napnál fiatalabb domain nevek. Amennyiben az elmúlt 60 napban regisztrálta domain nevét, kérjük várjon a 60 nap leteltéig, hogy az áthelyezésre kerülhessen a MEDIA EXCHANGE Kft. -hez.
  • 5. Bizonyosodjon meg arról, hogy a domain nincs zárolva a jelenlegi regisztrátoránál. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a jelenlegi regisztrátorral, hogy biztosan ne legyen zárolva a domain az áthelyezés megindításakor.(sok regisztrátor automatikusan zárolja a domain neveket biztonsági okokból)
  • 6. A domain áthelyezés hozzáad egy évet a domain eredeti lejárati dátumához, tehát ön nem veszít el olyan időtartamot, amelyért már fizetett. Egyetlen kivétel van ezen szabály alól: Amennyiben a domain most lett újra aktiválva a lejárt állapotából, akkor nem kerül újabb év hozzáadásra a lejárati dátumhoz.
Bank Transfer
Változás a .hu regisztrációban
2007-12-19
Örömmel tájékoztatjuk, hogy domain regisztrációs rendszerünk technikailag megújult. Rendszerünkben közvetlenül a magyar domain regisztrációs rendszerhez kapcsolódik, így számos új funkció, domain változtatás azonnal frissül (pl DNS változtatás). Reméljük hogy ezen technikai fejlesztés következtében még jobb és gyorsabb szolgáltatást tudunk Önnek és szervezetének nyújtani.
Jelentõsen csökkentettük a .hu domain név regisztráció árát!
2007-12-08
Itt az év vége és itt az akció! Ezennel meghirdetjük tárhely és domain név akcióinkat! Regisztráljon most .HU végzõdésû domain nevet csak 2 900 Ft + ÁFA áron! A domain regisztráció tartalmazza a domain név 2 éves fenntartását. Akciónk 2007. december 27.-ig érvényes.