Processing
Segítségnyújtás
Segítségnyújtás Itt vagyunk, hogy segítsünk! Kérdése van? Probléma merült fel? A legtöbb gyakran előforduló hibára és kérdésre megoldást, illetve választ találhat Információs Adatbázisunkban.
Nem találja a választ? Vegye fel velünk a kapcsolatot az azonnali segítségnyújtás érdekében a help helpdesk-en keresztül.
Vásárlás előtti kérdésekhez, javaslatokhoz és véleményekhez kérjük, használja a Kapcsolatfelvételi űrlapot.
  1. INFORMÁCIÓS ADATBÁZIS: Használja adatbázisunkat, hogy megoldást találjon a leggyakrabban tapsztalt problémákra. Valamint tájékozódjon az oldal használatával kapcsolatosan.
  2. HELPDESK: Vegye fel velünk a kapcsolatot a helpdesk-en keresztül, ha olyan problémához kíván segítséget kapni, melyhez nem talált megoldást Információs Adatbázisunkban.

Internetes jelenlétét a lehető legjobbá szeretnénk tenni!

Köszönjük!
MEDIA EXCHANGE Kft.
Változás a .hu regisztrációban
2007-12-19
Örömmel tájékoztatjuk, hogy domain regisztrációs rendszerünk technikailag megújult. Rendszerünkben közvetlenül a magyar domain regisztrációs rendszerhez kapcsolódik, így számos új funkció, domain változtatás azonnal frissül (pl DNS változtatás). Reméljük hogy ezen technikai fejlesztés következtében még jobb és gyorsabb szolgáltatást tudunk Önnek és szervezetének nyújtani.
Jelentõsen csökkentettük a .hu domain név regisztráció árát!
2007-12-08
Itt az év vége és itt az akció! Ezennel meghirdetjük tárhely és domain név akcióinkat! Regisztráljon most .HU végzõdésû domain nevet csak 2 900 Ft + ÁFA áron! A domain regisztráció tartalmazza a domain név 2 éves fenntartását. Akciónk 2007. december 27.-ig érvényes.